We hebben al langer wortels bij Royal FloraHolland. Onze collega’s van Facilicom
Dat bleek al snel een heerlijke ontmoeting te zijn. Zowel Royal FloraHolland als Food&i zijn van start gegaan met de gedachte om het niet alleen anders, maar ook beter te doen. Om impact te creëren. Flora doet dat door in te zetten op duurzame samenwerking en ontwikkeling in de sierteeltsector. Bij Food&i gaat dat van bewuste en transparante keuzes maken tot gastvrij en bevlogen onze gasten in Floressa te bedienen.
We merkten al snel dat het traditionele bedrijfsrestaurant door de komst van corona nog minder toekomst had bij Royal FloraHolland. Collega's hebben behoefte aan een gezellige plek die kan dienen voor te eten, te ontmoeten, te vergaderen maar ook voor te ontspannen. Met Food&i ontwikkelen we samen deze nieuwe, optimale dienstverlening. De bestelapp is daar een mooi voorbeeld van. Iedereen kan zo veilig een heerlijke lunch bestellen.
Paul Prins - Royal FloraHolland
Met de opening is het eerste zaadje geplant om op termijn volledig om te schakelen naar een nieuwe ontmoetingsplek in een Food&i jasje. We stappen af van het traditionele bedrijfsrestaurant en bieden de medewerkers bij Flora een plek waar eten, drinken en ontmoeten centraal staan. En daar plukt iedereen de vruchten van.
#foodi
#foodiandflora
#foodwithimpact
#welcometothejungle